Cigare Business Dinner on Tour helpt zwerfkinderen

De Stichting van het Grote Genieten heeft een manier gevonden om velen een heerlijke avond te bezorgen. Of deze vorm van dienstverlening door Minister Schippers op prijs gesteld wordt is onzeker want Maandag 8 November 2010 wordt in Landhuishotel De Bloemenbeek een Cigare Business Dinner georganiseerd.

De Stichting wil er zeker van zijn dat alleen echte genieters aanwezig zijn. Er kan een prachtig couvert worden gereserveerd en er zal een vermaarde sigarenroker aanwezig zijn. Op deze avond zal tevens een expositie met 22 prachtige foto`s over mode en Colombia van de bekende fotograaf Diana Kok geopend worden.
 
De opbrengst van de Colombia foto's komen geheel ten goede aan de stichting ‘La Vecina’ die voor kansarme zwerfkinderen in Colombia scholen opzet. Zie ook de fotoserie!
 
Diana Kok kreeg afgelopen jaar o.a. de PC Hooftstraat Award voor de meest stijlvolle fotoreportages. Zij fotografeert voor veel bekende magazines. Haar foto's van de kansarme zwerfkinderen in Columbia worden als ware kunstwerken beschouwd en in verschillende prominente galeries gepresenteerd.
 
Van ieder gereserveerd couvert tijdens het Cigare Business Dinner op 8 november zal € 25,00 afgedragen worden aan dit goede doel: de Stichting: ‘La Vecina’

Diana Kok

 

TERUGimage
image